PROMOCODEBG
Копирай кода

VPS.bg промо кодПромоционалните кодове за отстъпка представляват изключително полезен начин да пестите значително при закупуването на хостинг услуги от VPS.bg.

Предоставянето на такива кодове на клиентите е част от стратегията на компанията за привличане на нови клиенти и задържане на съществуващите.

Специалните оферти като тази предоставят възможност на клиентите да избират най-подходящия за тях хостинг план, като в същото време спестяват пари.

Те също така създават по-дългосрочни връзки с VPS.bg, като получават висококачествени услуги при по-изгодни условия.

Как да използваме промо код във VPS.bg?

Използване на промо код във VPS.bgПроцесът на използване на този промоционален код е лесен и бърз.

След като изберете нужния план за споделен или VPS хостинг и въведете необходимата информация за финализиране на поръчката си, трябва да потърсите полето или бутона за въвеждане на промоционален код.

Там въведете кода “PROMOCODEBG” и потвърдете въвеждането му.

Веднага след това системата ще приложи отстъпката към крайната ви цена в зависимост от избрания от вас хостинг план.

Важно е да отбележите, че размерът на отстъпката може да варира между 20 и 33% спрямо видът на услугата, която сте избрали – споделен или VPS хостинг.

Сигурно и лесно пазаруване

Тази възможност за отстъпка ви дава възможност да пестите при закупуването на вашия хостинг план от VPS.bg, без да компрометирате качеството и надеждността на услугите, които те предлагат. И

зползвайки този промоционален код, можете да се възползвате от намаление в цената и да си осигурите надеждно и ефективно хостинг решение за вашия уеб сайт или проект.

Така че, не пропускайте възможността да спестите и да си осигурите надежден хостинг от VPS.bg чрез използването на промоционалния код “PROMOCODEBG” при поръчка.

Каква отстъпка дава този промо код във VPS.bg ?
Промо кодът “PROMOCODEBG” ви осигурява между 22 и 33% отстъпка, в зависимост от типа на хостинг услугата, която изберете.
Актуален ли е този промо код?
Кодът е актуален, проверен и тестван. Ако имате проблем с въвеждане на промо кода, може да се свържете с нас за да разрешим проблема.
За кои услуги мога да използвам този код?
Промо кодът важи за всеки един хостинг план, предоставен от VPS.bg, без значение дали става въпрос за споделен или за VPS хостинг.
Само веднъж ли мога да използвам промо кода?
Може да използвате промо кода само по веднъж на поръчка. Но с всяка следваща поръчка, можете отново да използвате кода.